Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Windows 7 - Biblia

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 5300 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 5300 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 5300 Ft
  • Leírá„s
  • Vélemények
  • 926 oldal/56 MB, formátum: PDF.
  • Betekintés a könyvbe!
  • Könyvünk átfogó ismertetést kíván nyújtani az operációs rendszer magyar nyelvű változatának csaknem minden szolgáltatásáról, lehetőségéről. A könyv szerkezete segít a Windows 7 operációs rendszer szolgáltatásainak fokozatos megismerésében. 
  • A Windows 7 operációs rendszer hasz­nálata során alkalmazói programokat indítunk, kapcsolatokat hozunk létre a hálózaton elérhető eszközökkel és más felhasználókkal, és igyekszünk minél többet az operációs rendszer erőforrása­iból magunk számára lekötni… Ez a kötet ebben nyújt segítséget. 
  • A könyv rengeteg illusztrációt tartalmaz. Lehet, hogy ez „illetlen” dolog egy e-book esetében, ahol a fájlméret ezzel járó növekedése megnehezíti a könyv terjesztését,forgalmazását, azaz nehézkessé teszi a letöltést az internetről. 
  • A „túlillusztráltságra” azonban elfogadható magyarázatot ad, hogy amíg a Windows 7 magyar nyelvű változata mellett elkészítjük az angol nyelvű változatot használók számára szolgáló ismertetést, használható anyagot akartunk adni a magyartól eltérő nyelvi változatok felhasználói kezébe is. A különféle lokalizált változatok képernyőképei ugyanis egymás ikertestvérei, így a magyar nyelvű képernyők üzenetei hasznosan értelmezhetők a más nyelvi változatok magyar nyelvű felhasználói számára is.
  • A kiadó „Biblia” jellegű kötetei tartalmazzák az adott témában kiadott összes kötetet egy kis kiegészítéssel. Így most az első részben a rendszer alapjaival és újdonságaival, a második részben a Windows 7 rendszer alkalmazásához kapcsolódó legfontosabb és leggyakoribb parancsokkal, a harmadik részben a rendszer testre szabásával foglalkozunk. A negyedik részben a mappák, állományok és lemezek kezelésével, az ötödik részben a hálózati kapcsolatokkal, diagnosztikával és hibaelhárítással, a hatodik részben az operációs rendszer kellékeivel foglalkozunk, a hetedik rész példák, feladatok segítségével vezeti be az olvasót a Windows 7 használatába, melynek leckéi illeszkednek a korábbi részekhez.
  • A „Biblia” kifejezéssel a legteljesebb kiadásra, illetve arra utalunk, hogy csak ebben a kötetben egy olyan kiegészítést is közreadunk, amelyet a többi kötet nem tartalmaz. Éspedig a kötet végén összefoglaljuk a hasznos webhelyeket. Ebben a linkgyűjteményben olyan webhelyekre mutató hivatkozásokat találnak, amelyeken értékes tartalomhoz, segéd- és oktatóanyagokhoz, segédprogramokhoz, fórumokhoz juthatnak, ehhez elegendő a megfelelő hivatkozásra kattintani.
Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal