Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Autodesk Pixlr

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 600 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 600 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 600 Ft
Kedvezmény: -200 Ft
  • Leírá„s
  • Vélemények

Autodesk Pixlr - 87 oldal/ 5,4 MB, formátum: PDF

Betekintés a könyvbe!

Az AutoCAD vezeti a személyi számítógépeken futó, számítógépes tervezést segítő rajzprogramok piacát. Erre az alapra, mint platformra számos mérnöki alkalmazást fejlesztettek az építő-, valamint a gépipari tervezés és gyártás területén. Az alapprogramot fejlesztő Autodesk a leghíresebb programja mellett már igencsak közkedvelt programokat alkotott a megjelenítés, térbeli modellezés, szimuláció, digitális szórakoztató műfajok számára is.

Az Autodesk Pixlr megjelentetésével egy újabb, a raszteres kép-, illetve fotófeldolgozási területre nyitnak a fejlesztők, amelyen olyan neves fizetős és ingyenesen is elérhető vetélytársak várják, mint a Corel Photo-Paint, Gimp, Painter, Paint.NET, Photoshop, Photoshop Elements, Photoshop Lightroom, Picasa, Pixia és még sorolhatnánk. 

Az Autodesk Pixlr és a fent említett vetélytársai a raszteres képek feldolgozását célozzák meg. Köztük a Photoshop a máig verhetetlen „császár”, de tegyük hozzá gyorsan, hogy a már 25 éve fejlesztett program ára kiszereléstől függően negyedmillió – egy millió forint közötti áron kapható, ha újabban ikább áttérnek is a havi bérleti díjas konstrukcióra.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az Autodesk Pixlr első (pontosabban a jelenleg elérhető 1.0.3) változatának képfeldolgozással kapcsolatos tudnivalóit. Ez a program 2014-ben jelent meg, de hamar népszerűvé vált.

Ennek oka, hogy alapszolgáltatásait már az ingyenesen letölthető változatban is használhatjuk. Az alapszolgáltatásokkal pedig már megoldhatunk rengeteg olyan műveletet, amelyekkel az amatőr, vagy kisebb feladatokra a túlságosan nagy, profi programokat nem szívesen használó professzionális fotósok gyakran találkoznak: képek vágása, elforgatása, átméretezése, javítása, egyszerűbb hatások alkalmazása. Ráadásul a programnak elérhető asztali és mobil, ingyenes és fizetős verziója is. Ez utóbbi asztali szerkesztő további lehetőségekkel bővíti az ingyenes verziót, mely többek közt a https://pixlr.com/ címről tölthető le (ugyanitt természetesen beszerezhetjük a fizetős változatot is). A fizetős változat bérleti konstrukcióban érhető el, havi két, vagy évi 15 dollár fejében, Windows és Macintosh operációs rendszerekre egyaránt. Ugyanakkor az http://apps.pixlr.com/editor/ címen elérhető online változat sokkal több képszerkesztési lehetőséget biztosít (erre is kitérünk).

Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal