Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Böngészés az oldalon

Oldalainkon többféle böngészési lehetőséget építettünk be, de ahol ez lehetséges és célszerű, alkalmazhatók az adott böngészőprogram saját lehetőségei is (például a megtekintett lapok közötti visszalépésre az előzmény, illetve a betűk nagyítására a menüparancsok, billentyűkombinációk - Firefox esetében a Ctrl++ gomb).

Az oldalak felső részén megjelentettük az adott oldal eléréséhez szükséges navigációs utat is, ahol az egyes lépésekhez egyetlen kattintással is visszatérhetünk. Nem kell tehát többszörös visszalépést alkalmazni a felsőbb szintekre visszatéréshez.

A termékeket téma, illetve esetenként szoftververzió szerint csoportosítottuk.

Ha egy termékcsoport egy elemét megtekintettük, akkor a csoporton belüli előző vagy következő elemre lépéshez használhatjuk a cikk felett megtalálható linkeket is.

A webáruház pénztáránál, illetve a bevásárló kosár tartalmának megtekintésekor használhatjuk az oldal felső részén látható kosár szimbólumokat, linkeket, hogy a vásárlási lépéssorozat előző elemére visszalépjünk, míg a következő elemre a "Következő" gombbal juthatunk.

Természetesen használhatók a navigációra a bal oldalon megjelenő és a felső menü elemei is.

Egyes hosszabb cikkeknek csak a bevezetője jelenik meg először, ezek további részei a "Bővebben" gombra kattintva olvashatók.

 

 

 

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal