Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

PowerPoint 2010: Képernyőkép beillesztése

Hagyományosan a PrtScn gombbal másoljuk a teljes képernyőtartalmat a vágólapra, az Alt+PrtScn billentyűkombinációval pedig az aktuális ablakot, modális párbeszédpanelt másoljuk. A vágólap tartalmat a szokásos módon, tehát a Kezdőlap szalagvagy a helyi menü Beillesztés parancsával vagy a Ctrl+V, illetve a Shift+Ins billentyűkombinációkkal szúrjuk be a szövegbe.

Új lehetőség, hogy a megnyitott alkalmazásablakok képe egy egyszerű paranccsal azonnal beszúrható. Ehhez váltsunk a Beszúrás szalagra! A Képernyőkép gomb menüjéből kiválaszthatjuk a megnyitott alkalmazásablakok közül a bemásolandót és annak képe azonnal bekerül a szerkesztett dokumentumba.

Tetszőleges, valamelyik megnyitott alkalmazásból származó kép­ernyőképet vagy annak egy kivágott részletét is beilleszthetjük a be­mutatóba. A Beszúrás szalag Képernyőkép gombjának menü­jéből választhatjuk ki a futó alkalmazások közül azt, amelyiknek képét beillesztenénk. Itt találjuk a Képernyőrész-kivágás parancsot is.

Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 13:48

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal