Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Photoshop CS6: Camera Raw 7

Az átalakított vezérlők javítják a csúcsfények és árnyékok renderelését. A színegyensúly finombeállítására a színhőmérséklet és fehéregyensúly korrekciót alkalmazhatjuk. Ezzel kiküszöbölhetjük a helytelen megvilágítás (fényforrás) és fehéregyensúly eltéréseket. A fehéregyensúly beállításakor a program a képen kiválasztott semleges szürke vagy fehér színű részhez igazítja a többi színt.

A fehéregyensúly, a csúcsfények és az árnyékok módosítása, valamint a zaj, illetve a moaré csökkentése helyhez kötötten is elvégezhető.

Az új, helyhez kötött korrekciós beállítások és alapvető csúszkák új képek feldolgozásakor jelennek meg, illetve akkor, ha a korábban feldolgozott képeket a 2012-es állapot verziójába (PV2012) konvertáljuk. A konvertálást a kép előnézeti területének jobb alsó sarkában lévő felkiáltójel ikonra kattintva indítjuk.

Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 12:19
Tovább a kategóriában: Photoshop CC: Rendszerkövetelmények »

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal