Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536
Photoshop

Photoshop (107)

Photoshop CS6: Camera Raw 7

Az átalakított vezérlők javítják a csúcsfények és árnyékok renderelését. A színegyensúly finombeállítására a színhőmérséklet és fehéregyensúly korrekciót alkalmazhatjuk. Ezzel kiküszöbölhetjük a helytelen megvilágítás (fényforrás) és fehéregyensúly eltéréseket. A fehéregyensúly beállításakor a program a képen kiválasztott semleges szürke vagy fehér színű részhez igazítja a többi színt.

Bővebben...

Photoshop CC: Új terjesztési mód; fotósoknak

A „dobozos” változat megszűnésével a felhasználókat igyekeznek átterelni az előfizetéses rendszerbe, ehhez méltányos havi bérleti díjat állapítottak meg. Fontos különbség a korábbiakhoz képest, hogy akkor a szoftverlicenc a birtokunkba került (bár ez a birtoklás is korlátozott vásárlói jogokkal bírt, ami a használt szoftver eladását illeti), most csak béreljük.

A Creative Cloud szolgáltatáshoz csatlakozva továbbra is letölthető a program harmincnapos, azon belül korlátozás nélküli, ingyenes változata. A jelenleg világszerte érvényes akcióban mintegy havi 12 euróért bérelhető a program (59 euróért a teljes Creative Cloud csomag), de már a Photoshop bérlet esetén is használhatjuk a Photoshop Lightroom programot is.

 

 

 

Bővebben...

Photoshop CC: Rendszerkövetelmények

 

 

 

Windows

 • Intel® Pentium® 4 vagy AMD Athlon® 64 processzor (2 GHz-es vagy gyorsabb)
 • Microsoft® Windows® 7 Service Pack 1 csomaggal vagy Windows 8
 • 1 GB RAM memória
 • 2.5 GB szabad merevlemez-terület; a telepítés során további lemezterület szükséges (a program nem telepíthető flash-alapú, cserélhető tárolóeszközökre)
 • 1024x768 képpont felbontású kijelző (1280x800 képpont felbontás ajánlott), OpenGL® 2.0-támogatású, 16 bites színmélységű és 512 MB VRAM memóriával rendelkező videokártya (1 GB ajánlott)*
 • Internetkapcsolat és regisztráció szükséges a megkövetelt szoftveraktiváláshoz, a tagság ellenőrzéséhez és az online szolgáltatások eléréséhez.†

Mac

 • Többmagos Intel processzor 64 bites támogatással
 • Mac OS X 10.7-es vagy 10.8-as verzió
 • 1 GB RAM memória
 • 3,2 GB szabad merevlemez-terület; a telepítés során további lemezterület szükséges (a program nem telepíthető kis- és nagybetűket megkülönböztető fájlrendszerű kötetre és cserélhető, flash-alapú tárolóeszközökre)
 • 1024x768 képpont felbontású kijelző (1280x800 képpont felbontás ajánlott), OpenGL 2.0-támogatású, 16 bites színmélységű és 512 MB VRAM memóriával rendelkező videokártya (1 GB ajánlott)*
 • Internetkapcsolat és regisztráció szükséges a megkövetelt szoftveraktiváláshoz, a tagság ellenőrzéséhez és az online szolgáltatások eléréséhez.†

* A 3D funkciók 512 MB-nál kevesebb VRAM esetén nem használhatók.

 

 

 

Bővebben...

PowerPoint 2013: A program jellemző adatai

A bemutató-készítő program környezetének, a felhasznált számító­gépi, perifériális erőforrások és szoftver­elemek ismertetését megelőzően néhány jellemző adat a program képességeiről, a környezet korlátairól, amely a jelentős memóriaigényt is indokolja.

Zárójelben a közvetlenül megelőző (2010-es) programverzió hasonló tulajdon­ságainak jellemző számai szerepelnek:

Bővebben...

Photoshop CS6: Kopó- és festékszóróhegyek

 

 

 

A korábbiaknál életszerűbb ecsethasználat követést biztosítanak az új kopó és festékszóróhegyek, melyeket az Ablak menü Ecsetkészletek parancsával megjelenített panelről választhatunk. Az ilyen festőeszközök ugyanis leképezik a valós festőeszközök használat közbeni kopását. Ezeket az ecseteket is az Ablak menü Ecset parancsával megjelenített panelen szabjuk testre, vagyis állítjuk be tulajdonságaikat.

Bővebben...

Photoshop CS6: Bőrtónusválasztás és arcfelismerés

Bőrtónus alapján működik az arcfelismerés, mely egy új kiválasztási módszer. Alkalmazásához adjuk ki a Kijelölés menü Színtartomány parancsát, majd a megjelenő párbeszédpanel Kijelölés listájában válasszuk a Bőrtónusok elemet a tónusok egyszerű szétválasztásához! Az ekkor leszűkült kijelölést az Arcok észlelése jelölőnégyzet választásával korlátozhatjuk a képen látható arcokra (lásd az ábrát).

Bővebben...

Photoshop CS6: Festés és mintázatok

A programot sokan festőeszközként is használják. Már a CS5 verzióban jelentős bővítés történt ezen a téren, hiszen bevezették a különféle ecsettípusokat, valamint a színkeverő ecseteket. Az új verzióban ezekhez újabb tulajdonságokat rendelhetünk, beállíthatjuk az ecsetek kopását, dőlését, billentését, forgatását. 

A festékszóróhegyek 3 dimenziós kúpos festékszórót alkalmaznak. Az ecsethegy alakját egyebek mellett a Szemcsézettség, a Fröcskölés, a Keménység és a Torzítás vezérlővel szabjuk testre. Toll rajzeszköz használatakor módosíthatjuk a toll nyomásának változtatásával elkent tónusok szórását.

 

 

 

Bővebben...

Photoshop CS6: Megvilágítási effektusok galériája

 

 

 

RGB színmódú képek, és támogatott videokártyák esetén, a megvilágítási effektusok új, 64 bites galériából választhatók, ezzel a teljesítmény és hatékonyság növelését érhetjük el (lásd az ábrát). Ha videokártyánk alkalmatlan a műveletre, akkor ez esetben hibaüzenetet sem kapunk, és a beállító eszközök sem jelennek meg.

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal