Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

InDesign CS3 - Haladóknak

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 2400 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 2400 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 2400 Ft
  • Leírá„s
  • Vélemények

322 oldal/4,34 MB, formátum: PDF

Az Adobe Systems Incorporated cég InDesign kiadványszerkesztő programja a személyi számítógépeken eddig egyeduralkodó QuarkXPress babérjaira tör. Voltak már ilyen próbálkozások (például a Corel-féle Ventura vagy az Adobe-féle PageMaker), ámde ezek bár sok jó szolgáltatással rendelkeztek, nem lehettek átütőek, több okból is. Egyrészt amikor ezek piacra kerültek, a személyi számítógépek elterjedtsége sokkal kisebb volt, másrészt akkoriban még az Internet sem volt, hogy a számítógépes kiadványszerkesztést – tekintettel a web alapú megjelenésre és terjesztésre – erősítse.

Azóta sok minden gyökeresen megváltozott, elterjedt a PC, az asztali kiadványszerkesztés (Desk Top Publishing) és az Internet is. Az Adobe pedig kihozott egy olyan, minden igényt kielégítő kiadványszerkesztő programot, vagyis az InDesign alkalmazást, amely már méltó vetélytársnak számít. Ebbeli voltát megerősíti az a tény is, hogy az InDesign CS2 változatban már lokalizálták, vagyis elkészült a magyar nyelvű változat is. Ugyanezt tették az InDesign CS3 változatával is.

A kötet elején összefoglalót adunk a tördelési szempontokból, szabályokból, tudnivalókból.

A kötetben bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyekkel az InDesign CS3 programot a saját munkastílusunknak megfelelően alakíthatjuk át. Ismertetjük az alapbeállításokat, azok módosítását, a munkaterületek és a Version Cue csoportos verziókezelő alkalmazás kezelését. Ezeken túl tárgyaljuk az automatizálást, vagyis a körlevelek készítését, a parancsfájlok használatát, a tárgymutató és tartalomjegyzék generálást. A kötet az InDesign CS3 program gyorsreferenciájaként is használható, minthogy bemutatjuk az összes eszközt, gyorsgombot is.

Betekintés a könyvbe!

Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal