Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

CorelCAD 2019 Biblia

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 6300 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 6300 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 6300 Ft
  • Leírá„s
  • Vélemények

Betekintés a könyvbe!

A CorelCAD 2019 professzionális térbeli (háromdimenziós) műszaki rajzprogram, amellyel a rajzok hatékonyan és biztonsággal megoszthatók, publikálhatók, közzétehetők az interneten. A szoftver által kezelt DWG formátum széleskörűen ismert. A CorelCAD program tudásában és árában az iparági vezető AutoCAD és kétdimenziós LT változata közé pozicionálható. A rajz megosztását segíti a weben használható, írásvédett DWF (Design Web Format) is.

Ez az e-könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a CorelCAD 2019-es változatának síkbeli és térbeli rajzelemekkel kapcsolatos alapvető tudnivalóit. A kötetben mutatjuk be a telepítést, a rajzi segédeszközök, valamint a koordináta-rendszerek használatát és az állománykezelést, a rajzok létrehozását, módosítását, beméretezését, a fóliák és blokkok kezelését, valamint a program testre szabását. A könyv tehát összefoglalja a CorelCAD 2019-cel kapcsolatban külön kiadott valamennyi kötetünket.

A CorelCAD 2019 főbb újdonságai:

Sokszögletű falak, vonallánc alapú testek rajzolásához kialakították a POLYSOLID parancsot.

Az új PUSHPULL paranccsal a 3D rajzelemek átalakítását végezhetjük, amelyhez egyszerű kihúzással vagy benyomással jutunk.

CHAMFEREDGES paranccsal a 3D rajzelemek szélét kerekíthetjük le.

A rétegek kezelését könnyítették meg a rétegpaletta bevezetésével. Ezen minden réteg áttekinthető, de új rétegkezelő parancsok is megjelentek.

Merge Layer paranccsal rétegek tartalmát egyesíthetjük egy célrétegen.

A kijelöléseket a korábbi szaggatott vonal helyett színesen jeleníthetjük meg.

Új egyéni blokkokat hozhatunk létre, amelyekben szabályokat és korlátozásokat alkalmazhatunk a szabványos elemek gyors, pontos elkészítéséhez. A méret-paramétereket a blokkok beillesztésekor kell megadnunk.

Most már importálhatunk sztereolitográfiás (*.stl) fájlokat is.

Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal