Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Access 2016 - Biblia (angol)

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 5200 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 5200 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 5200 Ft
Kedvezmény: -800 Ft
  • Leírá„s
  • Vélemények
  • 816 oldal/30,1 MB, formátum: PDF
  • Betekintés a könyvbe!
  • Az általános, de a 2016-os programváltozat újdonságaival összefüggő tudnivalókat a Microsoft Office Access 2016 – Adatbázisok létrehozása kötet 2016-os Access újdonságok fejezetében ismertettük. Utána bemutattuk az adatbázis tervezés és kezelés elméleti alapjait. A következő fejezetek fokozatosan vezetnek be a program használatába. Ezek már feltételeznek bizonyos – a korábbi fejezetekben ismertetett vagy a gyakorlatban megszerzett – ismereteket, ezért a kezdők számára mindenképpen javasoljuk a könyv olvasását az első fejezetnél kezdeni. Minden további fejezet épít a korábbi részekben taglalt részletekre, fogalmakra, amelyeket az adott, általában az első előfordulási helyen, illetve a program súgója alapján készült kislexikonban magyarázunk meg.
  • A Microsoft Office Access 2016 – Űrlapok és adatelérés kötetben a haladóbb programhasználók számára tárgyaljuk a saját felhasználói felületek kialakítását adatbevitel és lekérdezés számára, illetve az adatbázishoz való internetes kapcsolódási lehetőségeket.
  • A Microsoft Office Access 2016 – Lekérdezéstől testre szabásig kötetben írtuk le az adatbázis lekérdezését, vagyis a jelentések készítését, a program telepítésével, futtatásával kapcsolatos ismereteket, valamint e kötet tartalmazza a mindhárom kötetben előforduló szakszavakat, fogalmakat, kifejezéseket összefoglaló kislexikont.
  • „Biblia” kötetünk – hagyományainkhoz hűen – összefoglalja a témában, azaz az Access 2016 adatbázis-kezelő program angol nyelvű változatával kapcsolatban kiadott összes többi könyvünket. Ezeket kiegészítettük egy, a programmal foglalkozó fontosabb webhelyek listájával. Helyenként, a könnyebb megértés kedvéért, a magyar nyelvű verzióból származó illusztrációkat használtunk.
Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal