Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

LibreOffice 6 Writer - Szövegszerkesztés másképp

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 1000 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 1000 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 1000 Ft
  • Leírá„s
  • Vélemények

Betekintés a könyvbe!

A legnagyobb újdonság a Microsoft Office 2007-ben bevezetett szalagos felhasználói felület megjelenése a LibreOffice programjaiban.

A Microsoft Office 2007-ben bevezetett új felhasználói felületi elem a hagyományos eszköztárak végét jelentette a Microsoft Office programjaiban. Más – például CAD – programokban is bevezették már a szalagot, de ott általában biztosították a hagyományos menü és eszköztárak elérését. A LibreOffice is ezt a módszert követte a 6-os változatban. A szalag parancsokat, kapcsolókat, listákat és ikonokat tartalmazhat, melyeket funkció szerinti csoportosításban szalagfüleken helyeztek el.

A LibreOffice 6.0 programcsomag legújabb változatában is teljesen ingyenesen letölthető a http://hu.libreoffice.org/letoeltes/ webhelyről.

Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal