Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

FreeOffice Presentations 2018 (magyar)

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 1000 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 1000 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 1000 Ft
 • Leírá„s
 • Vélemények

Betekintés a könyvbe!

A Presentations az ingyenesen letölthető FreeOffice programcsomag bemutatókészítő programja, amellyel PowerPoint kompatibilis, látványos bemutatók állíthatók össze. Sajnos, egy-két, a fizetős Ashampoo, illetve SoftMaker Office verziókban megtalálható funkciót kivettek az ingyenes változatból. Viszont ez a szoftver telepíthető Windows (7 és feletti), Linux, macOS, OS X, Android operációs rendszerekre is.

A FreeOffice 2018 újdonságai az előzmény 2016-os programcsomaghoz képest:

 • Jelentősen javítottak a kompatibilitáson. A programcsomag most már nemcsak olvasni, hanem menteni is tud a Microsoft XML alapú DOCX, XLSX és PPTX fájlformátumaiban.
 • Újratervezték a felhasználói felületet. Bevezették a Microsoft Office 2007-ben megjelent szalagos felületet, de egyetlen (Tools/Options vagy a szalagos felületen a File/Customize/User Interface) paranccsal válthatunk a klasszikus menüs felület, illetve a szalagos felület közt. Ez egyelőre a program újraindításával jár (más programoknál ez nincs feltétlenül így).
 • Mindkét felhasználói felületen az érintőképernyőkön, táblagépeken nagyobb ikonokat használhatunk az ujjal végzett kezeléshez.
 • A FreeOffice TextMaker 2018 szövegszerkesztő a Microsoft DOC formátuma mellett kezeli a LibreOffice és az OpenOffice ODT fájlformátumát is.
 • A szövegszerkesztőből egyszerűen exportálhatunk EPUB és PDF formátumba is.
 • A FreeOffice PlanMaker 2018 táblázatkezelő kompatibilis az Excel 2016-tal, kezeli az Excel XLSX fájlformátumát is.
 • A FreeOffice Presentations 2018 bemutatószerkesztő a PowerPoint 2016-tal kompatibilis, kezeli annak PPTX formátumát is.
 • Átalakították a diasablonokat. A programban többféle elrendezésű mester diát hozhatunk létre.
 • A bemutatókban új OpenGL-en alapuló animációk és dia-átmenetek alkalmazhatók.

Az első fejezet az újdonságok áttekintése után, nagy általánosságban ismerteti az előadások, elképzelések látványos bemutatását szolgáló program használatát, a prezentációk lehetőségeit. Az alapokat ismerők térjenek át a további fejezetekre, ahol a program olyan lehetőségeit írjuk le, amelyek még az első fejezetben ismertetett, alapvető munkák végzését is megkönnyítik. A harmadik – részletes, a haladók számára készült – fejezet a Presentations 2018 prezentációk formázásával, objektumok beágyazásával és a program külső kapcsolataival foglalkozik. A haladóknak szánt részek megértéséhez a használatot bevezető első két fejezet szinte készségszintű ismerete szükséges. Mindenképpen megéri azonban a fáradságot e fejezetek áttanulmányozása, mert a program igazán hatékony használata az ott leírtak segítségével oldható meg.

Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal