Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Készítsünk bemutatót Prezivel

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 450 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 450 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 450 Ft
  • Leírá„s
  • Vélemények

Betekintés a könyvbe!

A bemutatókészítő programok uralkodója a Microsoft PowerPoint programja. Hegemón szerepét sem az ingyenesen letölthető nyílt forráskódú (StarOffice, LibreOffice, OpenOffice, EuroOffice Impress), illetve fizetős Presentations programok sem tudták megtörni. Nem is olyan könnyű dolog ez, hiszen e „támadók” ugyanazon elvek mentén épülnek fel, mint a PowerPoint, sőt bizonyos szempontból annak klónjainak tekinthetők.
A magyar fejlesztésű Prezi egészen más úton indult el. A Prezi ötletgazdája, Somlai-Fischer Szabolcs eredeti elképzelése egy olyan program létrehozása volt, amely a PowerPoint lineáris gondolatádatásával szemben a végtelen vásznon (munkaasztalon) elhelyezett témákra, objektumokra ránagyítva, kiemelve hozza azokat az előtérbe, miközben bármikor könnyen visszatérhetünk a teljes projekt áttekintéséhez.
Az ebből kinőtt Prezi programot ma már több millióan használják. Az eredetileg Flash alapú megoldást mára HTML5 technológiájúra cserélték. Ráadásul ez a program, vagy internetes szolgáltatás elérhető a Windows, illetve Macintosh OS X operációs rendszert futtató gépeken egyaránt.
Alap változata elérhető ingyenesen, de sikeres az üzleti célra kidolgozott professzionális megoldás is, amelyet többféle előfizetői konstrukcióban vehetünk igénybe. Természetesen ez utóbbi sokkal több szolgáltatást nyújt, illetve az ebben készített bemutatók nem lesznek alapból nyilvánosak, mint az ingyenes verzióban készítettek, amelyekből viszont sokat meríthetünk. A Prezi használata egyszerű, a megszerzett PowerPoint ismeretek alapján könnyen átállhatunk. Könyvünkben a klasszikus Prezi és Prezi Next változatok, illetve az asztali verzió is szerepelnek.

Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal