Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Autodesk World

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 1600 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 1600 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 1600 Ft
  • Leírá„s
  • Vélemények

Autodesk World - 339 oldal/5,22 MB

A World megfizethető áron nyújtja a hagyományos térinformatika széleskörű funkcionalitását, lehetővé téve a könnyed használatot a közismert Microsoft Office környezethez szokottak számára. Aki ezt nem ismerné, az is könnyen elsajátíthatja kezelését. A földrajzi adatok integrálása, kezelése, elemzése, megjelenítésének segítése érdekében e könyvben mintegy nyolcvan, különféle nehézségű, de lépésről lépésre megoldott feladatot ismertetünk.

A térképészetben járatlanok számára ajánljuk a „Térinformatikai alapok” című fejezet áttekintését. Itt igen szűken összefoglaltuk azokat az ismereteket, amelyek szükségesek a könyv további fejezeteinek megértéséhez. Ha valamely szakkife­jezés ismeretlennek tűnik, akkor javasoljuk, tekintsék meg a „Fogalmak és kifejezések magyarázata” című függeléket. A könyvben a Boole-algebra fogalmaival explicit módon nem foglalkoztunk, de a lekérdezésekkel kapcsolatos feladatokban egyértelművé válik használatuk.

A programkörnyezet az AutoCAD-et is kifejlesztő Autodesk cég más termékeinek és a Windows, illetve Microsoft Office felületnek jegyeit viseli magán. Aki először e könyv segítségével ismerkedik ezzel a programmal, annak tanácsoljuk, hogy mindenképpen olvassa el „Az Autodesk World átte­kintése” című fejezetet. Ebben ismertetjük a programkörnyezetet, a parancsok kiadásának módját és más alapvető ismereteket.

A további fejezetek egyre mélyebbre vezetik az Olvasót a World szoftver kezelésében. A tárgyalás alapja és mintája az Autodesk hivatalos oktató központjainak oktatási segédanyaga volt. Most nem törekedtünk a teljességre, inkább bevezető jellegű kiadványt szándékoztunk összeállítani, azonban a mindennapos szoftverkezelési munka legfontosabb elemeit ismertetjük (rajzelem létrehozása, a meglévő rajzelemek módosítása, adatbázisok kialakítása, szűrések és lekérdezések). A könyv végén összefoglaltuk a programban használatos gyorsgombokat, menüszerkezetet és fogalmak magyarázatát.

Betekintés a könyvbe!

Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal