Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

CorelDRAW 9 - Rajzelemek szervezése, módosítása

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 500 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 500 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 500 Ft
  • Leírá„s
  • Vélemények

105 oldal/3,17 MB, formátum: PDF

A rajzelemeket az utólagos módosítás, hatások alkalmazása, színezés, kitöltés, mozgatás, másolás, törlés előtt ki kell jelölnünk. A kijelölés után adható ki az a parancs vagy végrehajtható az a tevékenység, amellyel a rajzelemet módosítani akarjuk. A CorelDRAW fejlesztése során jelentősen módosultak a kijelölési lehetőségek is.

A dokumentumban elhelyezett objektumokat különféle színű és vastagságú, stílusú vonalakkal szegélyezhetjük – ez nyitott, vonalas objektumoknál magát a rajzelemet jelzi – zárt objektum esetében az objektum szegélyét. A szegély igen alkalmas az objektum kiemelésére, hangsúlyozására. A nyitott objektumoknál az objektum végeit is többféle módon jeleníthetjük meg. A zárt rajzelemeket különféle színekkel, mintázatokkal is kitölthetjük. Akár körvonalat, akár kitöltést adunk egy rajzelemhez, előtte ki kell jelölnünk az objektumot, vagy – a korábbiak szerint – azok csoportját. Ennek hiányában az objektumok alapértelmezett tulajdonságait határozzuk meg. A színek kezelésével később külön fejezetben is foglalkozunk.

A rajzelemek szervezése keretében azokat a műveleteket tárgyaljuk, amelyekkel az objektumokat törölhetjük, másolatokat hozhatunk létre, egymáshoz vagy a laphoz viszonyítva igazíthatjuk, módosíthatjuk sorrendjüket, kombinálhatjuk, csoportosíthatjuk, rétegekre helyezhetjük. Itt ismertetjük a rajzelemekhez kapcsolható adatbázis és a rajzi rétegek kezelését is.

„A rajzelemek módosítása” fejezetben a rajzelemek áthelyezéséről, szerkesztéséről, részbeni törléséről, méretezéséről, átalakításáról, végül több rajzelem együttes, egymás hatása alatti módosításáról esik szó.

Betekintés a könyvbe!

Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal