Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Digitális fényképezés - 1999

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 1000 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 1000 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 1000 Ft
Kedvezmény: -400 Ft
  • Leírá„s
  • Vélemények

Digitális fényképezés - 1999 - 279 oldal/15,9 MB, formátum: PDF

Betekintés a könyvbe!

Napjainkban válik a digitális fényképezés a hagyományos, filmes fényképezés reális alternatívájává. A fényképezni vágyók és gép beszerzésén gondolkodók legújabb dilemmája, hogy hagyományos – filmet használó –, vagy digitális – film nélküli – fényképezőgépet szerezzenek be. A kínálat ma már mindkét kategóriából óriási. Az új technika rohamosan terjed, az áttérés elkerülhetetlennek látszik.

A kétféle technika és berendezéseik mellett egyformán nyomós érvek sorakoztathatók fel. A legfontosabb szempontok mindenképpen az ár és a cél, vagyis mire is szeretnénk használni az új gépet. Az áttekinthetetlenül gazdag, mégis napról napra tovább bővülő választék telíti a piacot és lenyomja az árakat.

E könyv célja, hogy segítsen a kérdés eldöntésében, illetve ha már döntöttünk, akkor a képek feldolgozásával kapcsolatos szoftverek egy részének bemutatásával tájékoztassa a felhasználót a lehetőségekről.

A fejlődés olyan gyors, hogy szükségét éreztük annak, hogy a korábban kiadott „papíros” könyvünk átdolgozott kiadását elektronikus úton is közzétegyük. Ez a könyv az 1999-es speciális hardver- és szoftverpiaci tükörképnek is tekinthető. A benne bemutatott eszközöket még ma is használják, viszont egyre nehezebben lehet hozzájuk megfelelő leírásokat beszerezni. Ezen is segíteni kívánunk. Ugyanakkor az 1999-óta történt jelentős változásokat egy újabb, „Digitális fényképezés – 2006” című könyvben adjuk közre, és szándékunkban áll a kiadvány néhány évente történő hasonló frissítése.

 

Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal