Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

TurboCAD Pro Platinum 2019 Biblia

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 6400 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 6400 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 6400 Ft
  • Leírá„s
  • Vélemények

Betekintés a könyvbe!

A Pro, vagyis professional változat számos olyan szolgáltatást (építészeti megoldásokat, öntisztító és „gyógyító” falelemeket, elforgatható nézetablakokat, mozgatható méretszövegeket, szkript és kényszerkezelést, digitális terepmodellezést, renderelési környezet, anyag, fény, kamera beállításokat stb.) tartalmaz, amely a „sima” LTE verzióból, sőt a TurboCAD Deluxe változatból is hiányzik Ezért is kerül többször annyiba ez a program.

A 2019-es változatban méretezhetővé tették a felhasználói felületet, valamint testre szabhatóvá tették a szalagot is. Ez a felületi elem bizonyára ismerős azoknak, akik a Microsoft Office, vagy az AutoCAD programok felhasználói.

Keresőmezővel bővítették ki a testre szabáskor használt Commands párbeszédpanel-lapot, így a parancsok könnyebben megkereshetők, nem kell végigbogarásznunk az összeset, ha valamit keresünk, hogy eszköztárba, menübe helyezzük.

Az Edit menüben megjelent a Copy in Place parancs, amellyel a kijelült objektumot helyben megkettőzhetjük.

Bonyolult rajzoknál jól jöhet az Edit menüben új Isolate Objects parancs, amellyel a kiválasztott rajzelemen kívül minden mást elrejtünk, így zavartalanul módosíthatjuk a kijelölt rajzelemet. Ezzel ellentétes a Hide Objects parancs, amellyel a kijelölt objektum rejthető el. Az End Isolation parancs befejezi az elkülönítést, megjelenít minden elrejtett elemet.

Új nagyítási mód jelent meg a View menüben. Az Extents paranccsal, vagy a Ctrl+Backspace billentyűkombinációval a képet a teljes rajzi kiterjedést bemutató nagyításra állíthatjuk.

Néhány parancsot átneveztek, újraírtak (ViewToDrawingCenter lépett a Look To Drawing Center, ViewToInFrontGraphic a Look To In Front Graphic, Attribute a Quick Select, Inquiry a MeasurementProgram Setup az Options helyébe). A Multi View Layout kifejezés helyett egyszerűen a Layout maradt több parancs esetében, a Variables helyett a Calculator Palette használható stb. Több helyen újragondolták az ikonokat is.

https://www.turbocad.com/content/turbocad-windows-videos webhelyen összefoglalták a nagyobb újdonságokat. Ide mutat az új Help/New Features Videos parancs is.

PDF formátumú dokumentumot is használhatunk alávetítésként. Ekkor a rajzot az alávetítés felett hozzuk létre.

Remove Overlapping paranccsal kiküszöbölhetjük a felesleges átfedéseket, ezzel a 3D nyomtatást pontosabban készíthetjük elő.

Trim by Entity paranccsal objektummal metszhetünk el egy másikat.

A kiválasztott rajzelemhez hasonlót hozhatunk létre a Construct Similar paranccsal. Ez a Microsoft Office programokban megismert formátummásolóhoz hasonlít.

A hasonló objektumok kiválasztására szolgál a Select by Similar parancs, mely hiányzik a Deluxe és Designer változatokból.

Csak a Platinum, illetve a Professional változatokban jelent meg a megerősítendő áthelyezés, az elnevezett nézetek, vagy a szögméretezés továbbfejlesztése, a vonalláncok végpontjainak kiemelése, a vonalláncok bezárás tulajdonsága, a 3D-s ACIS modellezés, illetve BIM továbbfejlesztése, látványtervezéshez új fény és égbolt beállítások, SAT, SAB, IGES, STEP filterek.

A könnyebb kezelhetőség és az árcsökkentés érdekében – hasonlóan az AutoCAD, CorelCAD, DoubleCAD könyvsorozatainkhoz –, a TurboCAD Pro Platinum 2019 változatát több kötetben tárgyaljuk. A program használatához szükséges alapismereteket a TurboCAD Pro Platinum 2019 – Kezdő lépések című kötetben ismertettük.

TurboCAD Pro Platinum 2019 – Rajzelemek című kötet foglalkozik a rajz létrehozásával, az alapvető objektumok kialakításával, a TurboCAD Pro Platinum 2019 – Fóliák, tulajdonságok kötet tárgyalja a rajzi rétegek kialakítását, felhasználási területeit és szempontjait.

TurboCAD Pro Platinum 2019 – Blokkok című kötet a rajzelemek csoportosítását, „újrahasznosítását”, elemkönyvtárak használatát és a rajzok közötti kereszthivatkozásokat tárgyalja.

TurboCAD Pro Platinum 2019 – Rajzmódosítás című kötet írja le a programmal létrehozott alapvető rajzelemek módosításának legkülönbözőbb típusait (a vágást, a nyújtást, a tükrözést, a megtörést, a letörést stb.).

TurboCAD Pro Platinum 2019 – Megjelenítés című kötet foglalkozik a rajz különböző képernyős és nyomtatási megjelenítési módjaival, a rajzgépek használatával.

TurboCAD Pro Platinum 2019 – Rajzméretezés és szövegkezelés című kötetben a rajzméretezéssel és szövegkezeléssel kapcsolatos tudnivalók mellett bemutatjuk a működést szabályozó méretezési rendszerváltozókat is (amelyek egyébként nagyrészt AutoCAD kompatibilisek).

TurboCAD Pro Platinum 2019 – Testre szabás, beállítások című kötet ismerteti a program optimális használatához szükséges előkészítő munkákat, illetve a hordozható licenc használatát, valamint átfogó parancs-összefoglalót adunk, így ez a kötet bizonyos mértékig gyorsreferenciaként is használható.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a TurboCAD Pro Platinum 2019-es változatának legfontosabb tudnivalóit, amelyek feltétlenül szükségesek a program használatához. Tárgyaljuk a programtelepítés, indítás kérdéseit, a fájlkezelést, a rajzbeállítást, a felhasználói felület, valamint a rajzi segédeszközök kezelését, a projektek létrehozását, a koordinátarendszerek alkalmazását. Ezt követően térünk rá a rajzmódosítás, fólia és blokk kezelés, megjelenítés, nyomtatás, testre szabás témaköreire, vagyis kötetünk a külön kiadott (fenti) köteteket egyben tartalmazza.

A kötet megértéséhez különösebb számítás­technikai ismeretekre nincs szükség, elegendő a Windows XP, vagy újabb operációs rendszer alapfokú ismerete. A könyvet ajánljuk azoknak, akik kényelmesen, gyorsan, tetszetős formában szeretnék elkészíteni rajzaikat, azokat pontosan jól olvasható módon kívánják beméretezni, amihez ezúton is sok sikert kívánunk.

Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal