Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

ProgeCAD 2017 - Kezdő lépések

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 1100 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 1100 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 1100 Ft
 • Leírá„s
 • Vélemények

Betekintés a könyvbe!

E-könyvünkben a progeCAD alacsony árszintű, de tudásában a piacvezető AutoCAD programmal is versenyképes műszaki rajzprogramjának kezeléséhez szükséges alapvető információkat találja meg a kedves Olvasó. Tárgyaljuk a program telepítését, a legfontosabb beállításokat, a súgó kezelését, a koordináta rendszereket és az adatbevitelt, valamint a tárgyraszter, illetve a 2016-os verzióban megjelent dinamikus adatbevitel használatát. Sajnos, ez a változat csak angol nyelven érhető el, ráadásul a súgót meglehetősen visszafejlesztették (megszűnt a tartalom lap).

A 2017-es verzióban megjelent főbb újdonságok:

 • A legnagyobb újdonság, hogy a többi korszerű CAD programhoz hasonlóan itt is bevezették a Microsoft Office 2007-ben feltűnt szalagos felhasználói felületet. Azonban az Office programjaitól és az AutoCADtől eltérően, a progeCAD programban egyszerű lehetőséget biztosítottak arra is, hogy a szalagos és a klasszikus, menüs felhasználói felület között váltsunk.
 • A programnak elkészült 64 bites változata is, melynek használata másfél-háromszoros teljesítménynövekedéssel jár.
 • Új közzétételi lehetőségek jelentek meg a rajzok bitképes megosztására.
 • Új nyomtatási tulajdonságokat állíthatunk be a DWF, PNG, JPG fájlokhoz.
 • Új rajzparancsok jelentek meg, melyekkel gyorsabban megoldhatók a speciális feladatok: XOPEN, XPLODE, POLYSOLID, BCOUNT, LAYERWALK, SELECT­SIMI­LAR, ALIGNSPACE, VPSYNC, POINTCLOUDATTACH. A sebességre tett kedvező hatás mellett az is lényeges, hogy ezek az új funkciók már korábban megjelentek a konkurens CAD programokban (legelőször az AutoCADben), és így a kompatibilitást is erősítik.
 • Szintén a kompatibilitás fokozása érdekében új konvertáló modult építettek be a DWG, DXF és DGN formátumú dokumentumok átalakításához.
 • A kompatibilitás növelése érdekében jobban támogatják a DGN fájlok importját, melyeket alávetítésként is használhatunk, valamint a Collada (DAE), pontfelhő, Autodesk Civil3D, ADT és MDT fájlokat.
 • Továbbfejlesztették a LOFT, PURGE és QSELECT
 • Az új felhasználói felülettel áttértek a .NET API támogatására, így az AutoCAD alkalmazások könnyen portolhatók a progaCAD környezetbe.
 • Sajnos a súgó – szintén hasonlóan a többi CAD programhoz – jelentősen romlott: megszűnt a Tartalomlap, csak parancs és rendszerváltozó összefoglalót kapunk.
Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal