Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

GstarCAD 2017 Pro - Blokkok, Xrefek (angol)

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 800 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 800 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 800 Ft
  • Leírá„s
  • Vélemények

Betekintés a könyvbe!

A blokkok rajzelemeket foglalnak össze, és önálló rajzelemként viselkednek, tehát másolhatók, nagyíthatók, forgathatók stb. Célszerű az ismétlődő (esetleg több rajzban is előforduló) rajzelem-csopor­tokat összevonni blokkokba. Például ilyenek a gépészeti szerelvények, bútorok, elektromos berendezések, nyílászárók. Ezekből saját elemkönyvtárakat hozhatunk létre. Innen a blokkok később egyszerű beillesztéssel alkalmazhatók, miközben megadhatjuk átméretezését, elforgatását is.

Ez a technika annyira elterjedt mára, hogy egyes cégek a CAD felhasználók számára ilyen, előre gyártott és parametrikus blokkokat forgalmaznak.

Az AutoCAD 2006 jelentős újdonságát, a dinamikus blokkokat az AutoCAD LT 2007 programtól már nem csak alkalmazhatjuk, a létrehozásukhoz nem szükséges a „nagy” AutoCAD. Ugyanezt megtehetjük a GstarCAD 2012-től is. Vagyis olyan blokkokat hozhatunk létre, amelyek beillesztésénél előre beállított paraméterkészlet elemeiből választhatunk (például szabványos, vagy gyártott méreteket, elrendezéseket, nézeteket ugyanahhoz a tárgyhoz).

A 2017-es változatban vezették be a blokkok megtörését és továbbfejlesztették a külső referenciák helyben szerkesztését is.

Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal