Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Word 2013: Kész szövegek bevitele

Az AutoText (Kész szöveg)eszköztár a Word 97-ben jelent meg. Az innen elérhető parancsok újabban jelentős átalakítással megtalálhatók a Beszúrás szalag Kész modulok } Építőelem-szervező párbeszédpaneljében. A szövegtár-elem felvételéhez a szöveg kijelölése után a Kész modulok / Kijelölt rész mentése a kész szövegek közé parancsát adjuk ki (lásd az ábrát).

 

A parancs kiadását követően megjelenő párbeszédpanelen a dokumentumban kijelölt kész szöveget még egy galéria részévé is tehetjük, ahonnan a dokumentum megfelelő helyére (például a fej- vagy láblécbe), illetve különleges objektumaként (például vízjelként) illeszthetjük be. A szövegtár-elemet a Leírás mezőben tájékoztató leírással egészíthetjük ki, amely segíthet az elem későbbi alkalmazása során.

Például készíthetünk olyan bejegyzést, amelynek ELTE a neve és a szövegtár-bejegyzés beillesztésekor a dokumentumba az „Eötvös Loránd Tudományegyetem” szöveg kerül (lásd az ábrát).

Utoljára frissítve:2014. március 16., vasárnap 09:40

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal