Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-
Publisher

Publisher (8)

Publisher 2013: Csomagolás

Kiadványszerkesztő programokban régi probléma, hogy a nyomtatás/terjesztés helyére olyan csomagot juttassunk el, amely minden információt tartalmaz a kiadvány hiánytalan megjelentetéséhez.

A File szalagfülről indítható Export/Pack and Go szolgáltatással a képek egyszerűen összecsomagolhatók, hogy nem közvetlenül, vagy hálózaton csatlakozó nyomtatóra, például kereskedelmi nyomtatás számára küldjük el azokat.

Bővebben...

Publisher 2013: Képcsere

A kép cseréjéhez a jobb egérgomb nyomva tartásával húzzuk az asztalról a képet a dokumentumban lévő cserélendő kép fölé (amikor az alsó kép szegélye lilára változik, engedjük fel az egér gombját)!

A helyi menü parancsaival választhatunk, hogy felülírjuk (Replace) az eredeti képet, vagy kicseréljük az asztalon levővel (Swap).

Bővebben...

Publisher 2013: Állományok postázása

Az Email gombra kattintva megjelenő nyomó­gombokkal adjuk meg a melléklet formátumát, amely lehet pub, pdf, xps. Ha a dokumentumot megosztott dokumentumtároló helyre (SharePoint vagy Windows Live SkyDrive) mentettük, akkor a levélben elegendő a dokumentum hivatkozását szétküldeni, és minden címzett ugyanazt a dokumentumot olvashatja a levelében kapott hivatkozásra kattintva.

Bővebben...

Publisher 2013: Új súgó

Az új funkcióknak megfelelően – beleértve a táblagépek speciális használati módját is – átdolgozták a súgót is. Mivel már híre-nyoma sincs a korábbi tartalomjegyzéknek, didaktikusan felépített leírás-hierarchiának, szinte csak az talál meg ebben a súgóban valamit, aki pontosan tudja, mit keres.

Talán emiatt is jobban keresik majd könyveinket…

Bővebben...

Publisher 2013: Távoli tárhelyek elérése

A 2013-as Publisherben még a felhasználói felület is többet változott az előző verzióhoz képest, mint a 2010-es változat esetében. 

A Recent Publications paranccsal jeleníthetjük meg az utoljára feldolgozott dokumentumok listáját. A SkyDrive paranccsal léphetünk a saját számunkra, a Microsoft szerverén biztosított távoli meghajtóra – természetesen, ha internetkapcsolatunk él, és regisztráltunk a szolgáltatásra. Az Add a Place paranccsal más SkyDrive helyeket is felvehetünk a listára, például Office 365 SharePoint tárolóhelyet.

Bővebben...

Publisher 2013: Új File menü

 

 

 

Az új felhasználói felület az Office Backstage nézet helyébe látszólag visszahozta a File (Fájl) menüt. A File szalagfül alatt azonban az átdolgozott Office Backstage nézetet találjuk, bár az Office gomb tényleg megszűnt. Kissé zavaró, hogy ebben a nézetben a szalagfülek eltűnnek és egy külön  gombbal kell visszahoznunk a korábban használt nézetet a szalaggal, de lassan meg lehet szokni…

Bővebben...

Publisher 2013: A gyorselérési eszköztár testre szabása

A felhasználói felület módosítása jelentős változást hozott az eszköztárakban is. Mint láttuk, mára már egyetlen, hagyományos eszköztár maradt, ez az alapértelmezés szerint a program címsorának magasságában megjelenő gyorselérési eszköztár. Az eszköztár végén látható ikon More Commands (További parancsok)parancsa a Publisher Options (A Publisher beállításai)párbeszédpanel Customize (Testreszabás) kategóriáját jeleníti meg. Az eszköz­tármenü Show Below the Ribbon (Megjelenítés a menüszalag alatt) parancsával vagy a párbeszédpanel ugyanilyen nevű jelölőnégyzetével az eszköztárat a szalag alá helyezhetjük, így parancsai valamivel gyorsabban (kevesebb egérmozgatással) érhetők el.

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal