Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536
PowerPoint

PowerPoint (34)

PowerPoint 2013: Vázlat nézet

A korábbi változatok Tagolt megjelenítés nézetét a 2002-es változatban felváltotta a Normál nézetben használható Diák/Vázlat ablaktábla, majd a 2013-as változatban a Vázlat nézet. Ebben a címeken és a főszövegen, a bemutató hierarchiáján, a diaképek sorrendjén tudunk vál­toztatni, vagyis a bemutató szöveges tartalmát rendezhetjük el. A bemutató szövegének, szerkezetének elrendezésére, a szöveg bevitelére ez a legmegfelelőbb nézet.

Bővebben...

PowerPoint 2013: Dokumentum megosztása

Új parancsok a File menüben a dokumentum megosztására használható Share, a más formátumokban a felhőre (interneten keresztül elérhető távoli mappába), vagy helyi, illetve hálózati meghajtóra mentő Export parancs, valamint az aktiválást, internetes szolgáltatásokat, környezet testre szabását kezelő és a dokumentum legújabb verziójú formátumba konvertálását lehetővé tevő Account parancs, amelynek munkaablakában még kisebb testre szabási műveleteket is végezhetünk.

A mentések során a meghajtó választása még a Save As párbeszédpanel megjelenése előtt megtörténik. 

Bővebben...

PowerPoint 2013: Elrendezések

A Kezdőlap szalag Elrendezés listájával a diaképen szereplő objektumok elrendezését határozzuk meg. Ez a funkció megegyezik az Új dia paranccsal megjelenítettel, melyen az új diaképek objektumelrendezését szabjuk meg. 

Az elrendezés természetesen később – a diakép szerkesztésekor – módosítható. A kijelölt objektumok (vagy objektumkeretek) áthelyez­hetők, mozgathatók, törölhetők, sőt újabb objektumok szúrhatók be a Beszúrás szalag parancsaival. Új, egyéni elrendezéseket a Diaminta nézetben hozhatunk létre.

Bővebben...

PowerPoint 2013: Diarendező nézet

Ez a nézet a diák sorrendjének megváltoztatására, egyes diaképek elrejtésére vagy elrejtett diaképek megjelenítésére, a diaképek közötti átmenetek, szövegmegjelenítő effektusok és a kézi vagy az automatikus – felvétellel rögzített – vetítési idő beállítására szolgál.

A Diarendező nézetet a Nézet szalag Diarendező paran­csával vagy az üzem­mód állapotsorban is látható Diarendező ikonjával kapcsoljuk be. Ebben a nézetben jelentősen lecsökken a szalagokról kiadható parancsok száma (az ilyen parancsok szürke ikonnal-parancsnévvel jelennek meg a szalagon).

Bővebben...

PowerPoint 2013: HD sablonok

A program külön támogatja a 16:9-es oldalarányú, „szélesvásznú” HD monitorokat, ezekhez új témák, formázási lehetőségek jelentek meg.

A program indításakor, vagy új bemutató létrehozásakor automatikusan a használt megjelenítőhöz illeszkedő oldalarányú sablonokból kapunk ajánlatot, amelyen később természetesen módosíthatunk.

Bővebben...

PowerPoint 2010: Office hibajelentő

Ha a program az észlelt hiba súlyossága folytán nem képes csökkentett üzemmódra kapcsolni, illetve már munka közben tapasztalható hibáról van szó, akkor párbeszédpanelen üzenetet kapunk a leállásról. Ilyenkor a program megkísérli a dokumentum helyreállítását, és a javított dokumentum betöltését felajánlja a következő programindítás során (vagy automatikusan újraindul, ha az ennek megfelelő jelölőnégyzetet bekapcsoljuk a leállásra figyelmeztető párbeszédpanelen).

Bővebben...

PowerPoint 2013: Környezeti beállítások

A PowerPoint környezeti elemeinek beállítási lehetőségei most is jóval szerényebbek a Word, Excel programokénál, bár ezen szintén sokat változtatott a program 2010-es változata (az előző verzióhoz képest). A leglényegesebb változás, hogy a szalag lapjai a grafikus felület elhagyása nélkül is testre szabhatók (nem kell XML fájlt szerkesztenünk). A felhasználók számára egyszerűen hozzáférhető a Fájl szalagfülből legördíthető menü Beállítások parancsa, amellyel megjelenített A PowerPoint beállításai párbeszédpanel egyszerűen kezelhető.

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal