Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

OpenOffice: Változatok kezelése

Az OpenOffice lehetőséget biztosít ugyanazon a dokumentum különböző változata­inak tárolására. A dokumentum-változat első mentésekor vagy egy változat betöl­tésekor a Fájl menü Verziók parancsát adjuk ki.

Ha az Új verzió mentése bezáráskor jelölőnégyzetet bekapcsoljuk, akkor a dokumentumablak minden lezárá­sakor automatikusan újabb változat keletkezik. A változat menté­séhez az Új verzió mentése nyomógombra kattintunk. Ekkor magyarázó szöveggel láthatjuk el a változatot (lásd az ábrát).

A mentés időpontja és a magyarázó szöveg megjelenik a párbeszédpanel válto­zatokat tartalmazó listáján. A Megjelenítés nyomógombra kattintva olvashatjuk el a hosszabb magyarázatokat. Ezek az információk segítenek a dokumentum meg­nyitásában, amelyet kijelölés után a Megnyitás nyomógombra kattintva végzünk. A felesleges változatokat a Törlés nyomógombbal töröljük. Az Összehasonlítás nyomó­gombbal hasonlíthatjuk össze a változatokat (ez a funkció sajnos ritkán működik).

Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 10:24

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal