Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Illustrator CS6: Képkontúrozás

A raszteres képek vektorizálásának folyamatát teljesen átalakították. A színfelismerésen is tökéletesítettek. Ennek eredményeképpen a kontúrozás eredménye tisztább, kevesebb görbét és szerkesztőpontot tartalmaz.

A kontúrozás lépései:

  1. A kontúrozáshoz válasszuk ki az elhelyezett raszteres képet!
  2. Adjuk ki az Objektum menü Képkontúrozás > Létrehozás parancsot, vagy kattintsunk a Vezérlőpult Képkontúrozás gombjára!
  3. Jobb eredményt érünk el, ha a gomb melletti nyílra kattintva előbb megfelelő típust választunk, vagy ugyanezt kiválaszthatjuk az Ablak/Képkontúrozás paranccsal megjelenített panel Készlet listájából.
  4. Állítsuk be a Képkontúrozás panelen a megfelelő paramétereket! Ha a Nézet listát követő szem gombot lenyomva tartjuk, megjeleníthető az eredeti, raszteres tartalom is.
Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 07:09

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal