Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Illustrator CS6: Mintázatok

A munkafolyamatok, eljárások egyszerűsítésével fokozták a program termelékenységét. Ennek köszönhetően a korábban hosszan tartó, unalmas műveletek is lerövidültek és a felszabadult időt a munka kreatív részére fordíthatjuk.

Az új mintakészítési módszerrel egyszerűen és gyorsan készíthetünk csempeszerűen ismétlődő mintázatokat vektoros vagy akár raszteres minta alapján (lásd az ábrát).

A mintázat létrehozásához előbb készítsük el az alapot vagy helyezzük el a raszteres képet, utána adjuk ki az Objektum menü Mintázat / Létrehozás parancsát! Az új mintázat bekerül a Színtárak panelbe is, és az itt szereplő mintázatra kettősen kattintva vagy a mintázat kijelölése után az Objektum / Mintázat / Mintázat szerkesztése paranccsal szerkeszthető.

Mintázat létrehozásakor és szerkesztésekor a szimbólumszerkesztési munkafolyamathoz hasonló szerkesztési módban módosíthatunk a mintázaton, melyből másolatot is készíthetünk. A Mintázat beállításai panelen valós idejű mintakép megjelenése mellett módosíthatunk a beállításokon.

Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 07:08

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal