Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Illustrator CS6: Felhasználói felület

Az Illustrator ikonorientált környezetben működik, maga is ikonokat alkalmaz az egyes funkciók kiváltására. Az ikonok a parancsok képi megfelelői, apró, szemlé­letes ábrák, amelyekkel könnyebb tájékozódni, és amelyek segítségével a meg­felelő parancsok indíthatók. Az Illustrator hagyományainak megfelelő módon felépített (az indító kör­nye­zethez szervesen kapcsolódó) Illustrator képernyője az ábrán bemutatott főbb részeket tartalmazza.

Valójában az Illustrator dokumentum az oldalon (rajztáblán) kívüli részeket is tartalmazhat, ide átmenetileg helyezhetünk elemeket, amelyeket aztán később, igény szerint a lapterületre húzhatunk. Ezért nagyobb a dokumentumablak a laphatárnál.

Ráadásul, most több, legfeljebb száz rajztáblát is tartalmazhat egy dokumentum. A rajztáblák egyszerre vagy külön is nyomtathatók.

Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 07:08

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal