Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-
Illustrator

Illustrator (67)

Illustrator CS6: Új vagy továbbfejlesztett profilok és összetevők

Az új dokumentumok létrehozását gyorsítják meg az Új dokumentum párbeszédpanelen elérhető új profilok (lásd az ábrát). A Profil listában választott Mobil eszközök listaelemmel juthatunk el az iPad, iPhone, Xoom, Fire, Nook és Galaxy eszközhöz illeszkedő méretbeállításokhoz.

Új alapértelmezett méretet kapott a Web profil, mely 960×560 képpont lett.

Használhatjuk az új Mintázat könyvtárat és Pantone Plus™ színkönyvtárat is.

 

 

 

Bővebben...

Illustrator CS6: Körvonalra illesztett színátmenet

A Színátmenetek panelen ecsetvonásokra háromféle színátmenet alkalmazható úgy, hogy nem kell a körvonalat kibővíteni és utána kitöltést és színátmenetet hozzárendelni.

A beállításokkal megadhatjuk, hogy a színátmenet az ecsetvonás széleitől haladjon befelé, vagy hosszirányban az ecsetvonás kezdetétől a végéig.

Bővebben...

Illustrator CS6: Felhasználói felület

Az Illustrator ikonorientált környezetben működik, maga is ikonokat alkalmaz az egyes funkciók kiváltására. Az ikonok a parancsok képi megfelelői, apró, szemlé­letes ábrák, amelyekkel könnyebb tájékozódni, és amelyek segítségével a meg­felelő parancsok indíthatók. Az Illustrator hagyományainak megfelelő módon felépített (az indító kör­nye­zethez szervesen kapcsolódó) Illustrator képernyője az ábrán bemutatott főbb részeket tartalmazza.

Bővebben...

Illustrator CS6: Továbbfejlesztett kezelőfelület

A Photoshop CS6-hoz hasonló átalakításon esett át a felhasználói felület. Ezzel hatékonyabbá, áramvonalasabbá és egy kissé testre szabhatóbbá vált. Például a Szerkesztés/Beállítások / Felhasználói felület paranccsal megjelenített párbeszédpanelen beállíthatunk négyféle fényerejű felhasználói felületet és ahhoz illeszkedő fényességű vásznat (lásd az ábrát).

A sötét háttér a képek színbeállításához sokkal megfelelőbb (ugyanúgy, mint a Photoshop Lightroom program esetében). A párbeszédpanelek megjelenése viszont az operációs rendszer beállításaitól függ.

Bővebben...

Illustrator CS6: Munkaterületek kezelése

A menüsor Alapok listájából előre beállított munkaterületeket, elrendezéseket tölthetünk be, illetve elmenthetjük saját elrendezéseinket.

Új lebegő ablakot hozhatunk létre, ha a panelfülnél fogva kihúzzuk a panelt ablakából. A panelt egy másik lebegő ablakba is áthúzhatjuk. Az ablakok is új helyre vontathatók, húzással átmére­tez­hetők. Az így átalakított munkaterület elmenthető az Ablak menü Munkaterület/ Munkaterület mentése parancsával. A Munkaterület menüben, illetve a menüsor menüjében választhatunk az alapértelmezett munkaterületek közül is.

Bővebben...

Illustrator CS6: Mentés PostScript formátumba

A PostScript oldalleíró nyelvet az Adobe Systems fejlesztette ki lézernyomtatókon történő nyomtatáshoz. Lehetővé teszi rugalmasan méretezhető betűk használatát, ugyan­akkor jó minőségű képnyomtatást biztosít. A nyelv az asztali gépeken történő kiadványszerkesztés szabványává vált, támogatják a levilágító eszközök, valamint a jobb lézer- és tintasugaras nyomtatók is, a nyelv szabályainak megfelelő elemeket tartalmazó platform független EPS így a nyomdai előkészítés legelterjedtebb és legáltalánosabb formátuma. Gyakorlatilag ez az a közös nyelv, amelynek segítségével a nyomdai előkészítésben a kommunikáció a legkönnyebben megoldható.

Bővebben...

Illustrator CS2: Macromedia Flash export

Új exportálási beállításokkal menthetjük a grafikát a Macromedia Flash (SWF) formátumába. Ezeket elérhetjük a Bridge parancsállományai között a fájlböngésző Eszközök/Illustrator almenüjében, így nagyobb tömegű állományt (teljes fájlt vagy rétegeket képkockákká) alakíthatunk SWF formátumba.

A Testre szabott exportálás paranccsal részletesen beállíthatjuk többek közt a vágás, szövegexportálás és képminőség, tömörítés paramétereit.

Az Illustrator CS2 Biblia most jelentős, 700 Ft-os kedvezménnyel kapható.

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal