Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

GroupWise 8: Kategóriák kezelése

 

 

 

A levelezőrendszer tételei egyszerűen csoportosíthatók a kategóriák használatával. Segítségükkel a sürgős, fontos, illetve személyes levelek jól elkülöníthetők. Arra is lehetőségünk van, hogy a beépített kategóriák mellé újabbakat vegyünk fel.

A kategóriakezelő megnyitásához kattintsunk a jobb egérgombbal a levelezőlista egy elemére! Utána adjuk ki a megjelenő helyi menü Kategóriák/Egyebek parancsát!

 

A Kategóriák szerkesztése párbeszédpanelen törölhetjük a felesleges kategóriát, valamint új kategóriát is létrehozhatunk. Ehhez írjuk az új kategória nevét az alsó mezőbe és kattintsunk a Hozzáadás  gombra! A létező és a Kategóriák listán kiválasztott kategória később átnevezhető és a színválasztó gombokkal beállíthatjuk a tétel kiemeléséhez használt szöveg- és háttérszínt is. Az így beállított kategóriákat a jelölőnégyzetekkel rendelhetjük ahhoz a tételhez, amelyre kattintva megjelenítettük a helyi menüt. Mivel egy tételt több kategóriába is felvehetünk a jelölőnégyzetekkel, ezek közül az Elsődleges tulajdonságai jelennek meg a listán. A tétel kategóriához rendelése megoldható a helyi menü Kategóriák listájából választva is, de ilyenkor egyszerre csak egy kategóriába vehetjük a tételt (egy újabb paranccsal kapcsolhatjuk a következő kategóriát is). Ilyen kategóriákat használhatunk címjegyzékbejegyzésekhez is.

A kategória jelölés eltávolítása a parancsok megismétlésével vagy a párbeszédpanel jelölőnégyzeteinek törlésével lehetséges.

A kategóriák szerinti rendezéshez vegyük fel a Kategória oszlopot is. Ehhez az oszlopfej helyi menüjének További oszlopok parancsát használjuk!

 

 

 

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal